Velkommen til ftwrfactory.com

0

Your Cart

You have no items in your shopping cart.

Personvernregler

Denne personvernerklæringen angir grunnlaget for at vi vil behandle all personlig informasjon vi samler inn fra deg, eller som du gir oss. Vennligst les følgende nøye.

Informasjon vi kan samle om deg:

Vi kan samle inn og behandle følgende informasjon om deg:

Informasjon du gir oss. Du kan gi oss informasjon ved å fylle ut skjemaer på nettstedet vårt eller ved å svare på oss via telefon, e-post eller på annen måte. Dette inkluderer informasjon du oppgir når du registrerer deg for å bruke nettstedet vårt, søke etter et produkt, legge inn en bestilling på nettstedet vårt, delta i ftwrfactory.com, delta i en konkurranse, kampanje eller undersøkelse, og når du rapporterer et problem med nettstedet vårt. Informasjonen du gir oss kan inneholde navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer, økonomi- og kredittkortinformasjon.

Følgende informasjon kan samles inn, men vil bli anonymisert og vil ikke inneholde informasjon som du kan identifiseres fra:

• Teknisk informasjon, inkludert Internett-protokoll (IP) -adressen til datamaskinen din, påloggingsinformasjonen, nettlesertype og versjon, tidssoneinnstilling, nettlesertilleggstyper og versjoner, operativsystem og plattform;

• Informasjon om besøket ditt, inkludert de fullstendige klikkstrømmene for Uniform Resource Locators (URL) til, gjennom og fra nettstedet vårt (inkludert dato og klokkeslett); produkter du har sett på eller søkt etter; sidenes svartider, nedlastingsfeil, lengden på besøk til bestemte sider, informasjon om sideinteraksjon (for eksempel rulling, klikk og musoverføringer) og metoder som brukes til å bla bort fra siden og hvilket som helst telefonnummer som brukes til å ringe kundeservicenummeret vårt.

Hvordan vi bruker din personlige informasjon

Personlig informasjon du oppgir, brukes bare av oss til følgende formål:

• For å forbedre din shoppingopplevelse på nettstedet vårt

• Å behandle bestillingen

• Med din tillatelse, for å varsle deg om produkter eller spesialtilbud som kan være av interesse for deg

Deling av informasjon

Vi selger ikke eller deler på annen måte informasjonen din med tredjepart. Vi bruker informasjonen din utelukkende som angitt i denne policyen.

Utlevering av informasjonen din

Vi kan dele din personlige informasjon med medlemmer av ftwrfactory.com sin gruppe, som betyr våre datterselskaper, vårt ultimate holdingselskap og dets datterselskaper.

Hvis vi selger eller kjøper noen virksomhet eller eiendeler, kan vi utlevere slik informasjon til den potensielle selgeren eller kjøperen av en slik virksomhet eller eiendeler som det med rimelighet kan være nødvendig.

Hvor vi lagrer informasjonen din

All informasjon du gir oss er lagret på våre sikre servere. Eventuelle betalingstransaksjoner blir kryptert med SSL-teknologi. Der vi har gitt deg et passord (eller hvor du har valgt) som gir deg tilgang til bestemte deler av nettstedet vårt, er du ansvarlig for å holde dette passordet konfidensielt. Vi ber deg om ikke å dele passord med noen.

Dessverre kan ikke overføring av informasjon via Internett være helt sikker. Selv om vi vil gjøre vårt beste for å beskytte din personlige informasjon, kan vi ikke garantere sikkerheten til dine data som overføres til nettstedet vårt; enhver overføring er på egen risiko. Når vi har mottatt informasjonen din, vil vi bruke strenge prosedyrer og sikkerhetsfunksjoner for å forhindre uautorisert tilgang.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for å holde oversikt over din nåværende handlingsøkt slik at du når som helst kan hente handlekurven din, og for å tilpasse innholdet på nettstedet vårt, samt for å sikre en jevn opplevelse. Vi bruker også informasjonskapsler for å spore hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt for å overvåke hvordan vi presterer.

Ingen personlig identifiserbar informasjon er lagret i disse informasjonskapslene.

For mer informasjon, les mer om informasjonskapsler som brukes på nettstedet vårt.

Hvis du ønsker å fjerne disse informasjonskapslene, kan du gjøre det ved å følge disse instruksjonene.

E-post

Vi hater søppelpost også!

Vi vil sende deg en e-post for å behandle bestillingen din og etterpå for å introdusere deg for fordelene med lojalitetsprogrammet vårt. Bare ftwrfactory.com bruker e-postadressen din. Vi vil aldri videreformidle e-postadressen din eller personlig informasjon til en tredjepart for markedsføringsformål. Vi vil gi e-postadressen din til leveringstjenester med det ene formål å sende deg sporingsvarsler for leveransen.

Du kan når som helst avslutte abonnementet

Når du blir med på nyhetsbrevet ftwrfactory.com, kan du når som helst avslutte abonnementet ved å klikke på koblingen for avmelding nederst i hver melding vi sender. Eller du kan sende en melding til kundeserviceavdelingen, og vi vil avslutte abonnementet.

Lenker til andre nettsteder

Nettstedet vårt kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke eies eller drives av oss. Vi kontrollerer ikke, anbefaler eller støtter og er ikke ansvarlige for disse nettstedene eller deres innhold, produkter, tjenester eller personvernregler. Se personvernpolicyen til tredjepartsnettstedet for veiledning om drift, funksjon og administrasjon av dette nettstedet. Du bør også uavhengig vurdere ektheten til ethvert nettsted som vises eller hevder at det er et av nettstedene våre (inkludert de som er lenket til via en e-post).

Endringer i denne policyen

Eventuelle endringer vi kan gjøre i personvernreglene våre i fremtiden vil bli lagt ut på denne siden og eventuelt varslet deg via e-post. Vennligst kom tilbake ofte for å se oppdateringer eller endringer i personvernreglene og hvordan de påvirker deg.

Dine rettigheter

Databeskyttelsesloven ("loven") har forskjellige bestemmelser som sikrer at enhver person som har tilgang til din personlige informasjon, må overholde strenge regler.

Loven gir følgende prinsipper, som vi til enhver tid følger:

• Vi behandler dataene dine rettferdig og lovlig.

• Vi vil skaffe deg dataene dine bare for spesifiserte og lovlige formål, og skal ikke bruke dem til noe annet formål.

• Vi vil sikre at personopplysningene som holdes skal være tilstrekkelige, relevante og ikke overdrevne i forhold til formålet de oppbevares for.

• Vi vil sikre at personopplysningene skal være nøyaktige og om nødvendig holdes oppdatert.

• Vi vil sikre at personopplysninger ikke skal oppbevares lenger enn det som er nødvendig for det formålet.

• Vi vil sikre at personopplysninger skal behandles i samsvar med dine rettigheter i henhold til loven.

• Vi tar passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte personlige data mot ødeleggelse, skade eller tap.

• Vi overfører ikke personopplysningene dine utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet med mindre det landet eller territoriet sørger for tilstrekkelig beskyttelsesnivå.

Kontakt oss

Eventuelle spørsmål, kommentarer og forespørsler angående denne personvernpolitikken er velkomne, og du kan Send oss en e-post på gjennom "Kontakt oss" -siden.