Velkommen til ftwrfactory.com

0

Your Cart

You have no items in your shopping cart.

Leveranse

Vi har god kunnskap om fraktruter og velger den praktiske fraktveien som gjør levering raskere. Med tanke på fjernforsendelsen tilbyr vi 6 fraktmetoder: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS og Air Mail.

Før bestillingen din sendes, må vi behandle bestillingen din og legge alle varene dine gjennom strenge kvalitetskontrolltester. På grunn av dette er total leveringstid forskjellig fra leveringstid alene.

 

Total leveringstid = leveringstid + behandlingstid

 

Det tar omtrent flere virkedager for pakkereisen fra fasilitetene til destinasjonen. Den siste leveringstiden er 10 dager. den nøyaktige leveringstiden er basert på rederiets (DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Airmail) standard og forsendelsesmetoden du har valgt.

Vi tilbyr rask frakt. Når bestillingen din er sendt, vil du motta en e-post som bekrefter at varene dine er på vei, som også inkluderer en sporingslenke. Legg igjen riktig adresse og gyldig telefonnummer! Eventuelt tap forårsaket av feil mottakeradresse eller kontaktnummer er hos kundene.

Levering er avhengig av tilgjengelighet på lager. Hvis vi har problemer med bestillingen din, for eksempel at en vare ikke er tilgjengelig, vil vi ringe deg. Hvis du ikke er tilgjengelig, vil vi sende deg en e-post med beskjed om hva vi gjør. Noen av leveringsmetodene våre tillater fullstendig spor av forsendelsen fra utsendelse til den er levert og signert for deg. Vi bruker en rekke transportører for å sikre levering til deg. Våre kostnader til deg dekker all porto, pakking og forsikring opp til verdien av varene du kjøper.

 

Leveringstid Metode:

Standard frakt: Region inkludert USA, Australia, Canada, Storbritannia med 7-10 virkedager.

Irland, Frankrike, Spania, Tyskland, Nederland, Ukraina, Japan, Belgia, Danmark, Finland, Norge, Portugal, Sverige, Sveits med 7-15 virkedager.

Brasil, Russland, Italia, Argentina, Chile, Mexico med 20-25 virkedager.

Alle andre land med 7-25 virkedager.

 

Behandlingstid

1-3 virkedager (noen produkter tar 5 virkedager).

 

Hva om du er ute når bestillingen din kommer?

Hvis du er ute når pakken ankommer, vil postperson eller kurir legge igjen et kort som forteller deg hvor du skal hente din diskret pakket ordre.

Hvis pakken blir tatt med til nærmeste leveringskontor, må du hente pakken.

Hvis pakken blir tatt med til nærmeste buddepot, kan du hente den eller sørge for at den leveres på nytt.

 

Hva om bestillingen din ikke kommer når du forventer?

Hvis leveransen er over 4 virkedager, kan du kontakte oss.

 

Hvor ftwrfactory.com leverer til?

ftwrfactory.com leverer til mange land, for eksempel

New Zealand, Belgia, Brasil, Bulgaria, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Ungarn, Japan, Malaysia, Nederland, Norge, Polen, Sør-Afrika, Spania, Sverige, Sveits, Tyrkia, Storbritannia, USA, alle mange andre!