Velkommen til ftwrfactory.com

0

Your Cart

You have no items in your shopping cart.

Bytt og returner

Vi vil at du skal være helt fornøyd med kjøpet ditt

Vennligst sjekk det så snart som mulig etter mottakelse, og ikke åpne tilbehør før du sjekker størrelsen / hovedartiklene. Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med kjøpet ditt, vil vi gjerne bytte eller returnere det i henhold til denne returpolitikken.

 

Utvekslingspolitikk

1. Vi aksepterer bytter med feil størrelse eller farge innen 20 dager etter den opprinnelige bestillingsdatoen. Ta kontakt med bestillings-ID og bestillingsdetaljer som vil hjelpe deg. Tilbakemelding nå!

2. Du må kontakte oss før du sender varene tilbake, vi gir riktig returadresse. Alle varene som sendes tilbake til oss, må være i sin opprinnelige tilstand, ikke slitte, endret eller vasket, med alle merkene festet. Slitte eller skitne gjenstander vil bli returnert til deg.

3. Vi dekker ikke fraktkostnadene ved bytting, du vil være ansvarlig for returportoen og for fraktportoen for å sende de utvekslede varene tilbake til deg. Vi anbefaler at du legger til sporing og forsikring når du sender varer til oss for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for tapte forsendelser. Frakt- og håndteringskostnader refunderes ikke.

4. Send oss sporingsnummer via e-post når du sender pakken tilbake.

 

Returpolicy

Hvis du ønsker å returnere deler av eller hele bestillingen din for tilbakebetaling eller bytte, må du varsle oss innen 14 dager etter dagen etter levering av varen. Du kan varsle oss ved å sende inn en returforespørsel i delen fullførte bestillinger på kontoen din på dette nettstedet eller via e-post eller telefon.

Merk:

1. Varene skal returneres nye, ubrukte og med alle tagger fremdeles festet. Retur som er skadet, tilsmusset eller endret kan ikke godtas. Varene skal returneres i emballasjen slik de er levert til deg.

2. Refusjoner blir betalt tilbake med samme betalingsmåte som du brukte for den første transaksjonen. Det kan ta noen ekstra virkedager for bank- og kredittkortsystemet å kreditere midlene tilbake på kredittkortet eller bankkontoen din når vi har behandlet refusjonen din.

3. Hvis varen ikke er akseptabel, vil vi returnere den til deg med en forklaring på årsakene til retur.

4. Vennligst ha bevis på porto når du sender varene tilbake til oss. Dette er for din egen sikkerhet i tilfelle varer går tapt under transport.

 

Angrerett

For hele bestillingsreturforespørsler eller kanselleringer mottatt innen 14 dager fra dagen etter levering av bestillingen, vil vi refundere betalingen din, inkludert pakking og portokostnader (unntatt tilleggskostnadene som oppstår hvis du valgte en annen type levering enn den billigste type standardlevering tilbudt av oss). Kjøperen er ansvarlig for kostnadene ved retur av bestillingsartiklene.

For delvis forespørsel om retur som mottas innen 14 dager etter dagen etter levering, vil vi refundere ordrekostnadene. Pakking og portokostnader refunderes ikke. Kjøperen er ansvarlig for kostnadene ved retur av bestillingsartiklene.

Hele eller delvise returforespørsler mottatt etter 14 dager dagen etter levering kan godtas etter vårt skjønn og en kreditnota eller bytte tilbys. Pakking og portokostnader refunderes ikke, og kjøperen er ansvarlig for kostnadene ved retur av bestillingsvarene.

Standard pakking og portokostnader for bytting blir ikke belastet med mindre byttevarene deretter blir returnert til oss for refusjon. I så fall blir de trukket fra refusjonen. Ekspresspakking og portokostnader for bytteartikler må betales på forhånd.